субота, 31. децембар 2011.

Srecna Nova Godina........S














P.S: Ne zaboravite vase prijatelje koji su bili tu za vas ,budite zahvalni i ispunjeni radoscu.......mislite na drage osobe i na srecu...a za tebe B imam posebne cestitke........puuuno srece i ljubavi........i moja draga prijateljice Srecna ti Nova Godina..........................sa ljubavlju S !!!


Dragi moji,jos malo pa cemo zakoraciti u novu godinu...............do tada uzivajte  i ne zaboravite da pratite nas blog....zelim vam sve najbolje i da se sa osmehom secate uspomena.....puno pozdrava i lepih momenata......SRECNA VAM NOVA GODINA................vidimo se sledece godine kada cemo nastaviti druzenje sa nekim novim informacijama i slikama...........SVDW

петак, 30. децембар 2011.

Napokon B

Ej B napokon si nam se pridruzila........................................stvarno te dugo nije bilo....a lepe su slike ali cinimi se da su neke iste kao moje ali nema veze to je sve isto......puno poljubaca za tebe B !!!!!

уторак, 27. децембар 2011.

Slike Serene .........

























Dragi moji..... ko voli Serenu Van der Woodsen svidece mu se slike ,a i za vas ostale sam sigurna..........puuuuuuuuuuuuno puno slika od nje ,,,,,uzivajte.....bice jos ................od : SVDW !!:::

субота, 24. децембар 2011.